Uw vraag
(stap 1)

Belangrijk om te weten voordat u uw vraag stelt

Met het stellen van uw vraag op 101VvEVragen.nl helpt u bij het creëren van een openbaar te raadplegen naslagwerk voor de dagelijkse praktijk van appartementseigenaren en bestuurders. Klik hier voor meer informatie over 101VvEVragen.nl. Het stellen van een vraag op 101VvEVragen.nl is kosteloos en schept geen verplichtingen, maar er gelden wel een aantal eenvoudige voorwaarden:

Kijk eerst via de themapagina of zoekfunctie of uw vraag wellicht eerder is beantwoord.
Het stellen van een vraag en de beantwoording zijn kosteloos.
De vragen die zijn ingezonden worden in beginsel beantwoord in volgorde van algemeen naar specifiek en/of het aantal keer dat dezelfde (soort) vraag is gesteld.
Wekelijks wordt er een vraag openbaar op 101VvEVragen.nl beantwoord. De vraagsteller en andere bij de vraag betrokken personen blijven hierbij volledig anoniem.
De vraagsteller krijgt het antwoord niet rechtstreeks toegezonden. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuw gepubliceerde antwoorden? Meldt u dan hier aan voor de nieuwsbrief die eens in de zes weken wordt verzonden.
De ingezonden vraag is geen opdracht voor juridische dienstverlening, maar een suggestie voor een aanvulling op 101VvEVragen.nl.
101VvEVragen.nl is niet aansprakelijk voor de gepubliceerde antwoorden en bewaakt geen eventuele termijnen.

Ik begrijp het > Stap 2